17 مرداد 1394 - 5:52 شناسه خبر: 3008 نسخه چاپی

مروت پور: همدلی فعالان صنعت غذا قابل تقدیر است

مروت پور: همدلی فعالان صنعت غذا قابل تقدیر است
مدیرعامل شرکت نان آوران سبوس گفت: باتوجه به همدلی مطلوبی که بین فعالان صنعت غذای کشور به وجود آمده می توانیم آینده درخشانی را برای این صنعت ببینیم.علی ...

مدیرعامل شرکت نان آوران سبوس گفت: باتوجه به همدلی مطلوبی که بین فعالان صنعت غذای کشور به وجود آمده می توانیم آینده درخشانی را برای این صنعت ببینیم.

علیرضا مروت پور، مدیرعامل شرکت نان آوران سبوس، در گفت و گو با خبرنگار کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، اظهار کرد: خوشحالم از اینکه نخستین نشست رییس اتاق بازرگانی ایران و فعالان صنعت غذا در یکی از واحدهای تولیدکننده نان کشور برگزار شد و نمایندگی نان آوران از سوی سایر همکارانم برای این میزبانی افتخاری بود.

وی ادامه داد: شاید بتوان گفت این برای نخستین بار بود که بالغ بر 70 درصد تولیدکنندگان صنعت غذای کشور در حضور محسن جلالپور، رییس اتاق بازرگانی ایران و همکاران او گرد هم آمدند و از نزدیک با مشکلات این صنعت در طول چند سال گذشته آشنا شدند و نویدهای خوبی را به ما دادند. خوشبختانه جلالپور دیدگاه خوبی در رشد صنعت و ارتباط آن با نهادهای دولتی دارد.

مروت پور با اشاره به توافقات هسته ای در کشورمان گفت: پس از این مهم، همدلی بی سابقه ای میان فعالان صنعت غذا به وجود آمده است. خوشبختانه دولت تدبیر و امید هم به دنبال ایجاد اشتغال و بهبود اوضاع اقتصادی کشور است که بی شک این نشانگر آینده درخشانی خواهد بود.

وی با بیان اینکه این نشست یکی از بهترین اتفاقات صنعت در طول یک دهه اخیر بود، گفت: از آنجایی که فعالان صنعت غذا به ویژه کسانی که برند هستند، قصد رشد کیفی دارند، برگزاری چنین نشستی با رییس اتاق ایران بی شک اثرگذاری مطلوبی دارد. امیدوارم چنین گردهمایی هایی در تمام صنایع باشد تا در این زمینه به بالندگی برسیم.

  مدیرعامل شرکت نان آوران سبوس با اشاره به بخشی از سخنان محسن جلالپور مبنی بر شیشه ای شدن اتاق بازرگانی ایران، تاکید کرد: این موضوع هدف صنعتگران بوده و به نوبه خود اتفاق میمون و مبارکی است.

مروت پور در پایان تصریح کرد: کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، تاکنون گام های موثری در صنعت غذای کشور برداشته که نویدبخش روزهای خوبی در این حوزه است.